Vil du tage ansvar for den økonomiske styring og drift af vores driftsselskab samt moderselskab? Og vil du være en del af ledergruppen i et velkørende, åbent og dynamisk team?

FUGMANN A/S er en velkonsolideret installationsvirksomhed med en god sans for at ligge forrest i branchen, både hvad angår faglig såvel som organisatorisk udvikling. Vi er førende i hovedstadsområdet indenfor el-installation, datanetværk, sikring og intelligente installationer.

Der er 120 medarbejdere hos FUGMANN A/S, hvoraf du får ledelsesansvar for økonomiafdelingens medarbejdere. Se mere på www.fugmann.dk eller www.facebook.dk/FugmannAS

Jobbet – Struktur, overblik og procesoptimering
Økonomichefens opgaver omfatter bl.a. budgettering og måneds- og kvartalsrapportering og ind i mellem at have fingrene helt nede i de praktiske opgaver såsom løn og bogføring. Styring af projektøkonomien på de enkelte byggesager samt vedvarende udvikling af IT-systemer hører også til nogle af økonomichefens vigtigste opgaver.

Summen af økonomisk uddannelse og praktisk erfaring vil sætte dig i stand til at varetage økonomichefens nøgleområder, som er:

· Ansvar for økonomi, regnskab og administration
· Ledelse af afdelingen og at være en del af lederteamet
· Intern controller på projekter
· Løbende procesoptimering

Du har en god værdikædeforståelse, er stærk på udnyttelsen af IT- og ERP-systemer og du har erfaring fra projektøkonomi og –styring.

Som person kan du nikke genkendende til at være:

En god leder med både empati og gennemslagskraft
God til at tænke rationelt, systematisk og struktureret
God til at tænke i helheder uden at miste sans for detaljen
En god kommunikator

Vi tilbyder – Gode vilkår i et åbent og indbydende miljø
Vi tilbyder gode vilkår samt rammer der lægger op til indflydelse og udvikling. Vores virksomhedskultur er åben og uformel og giver plads til en god portion humor.

Du får et udfordrende job i en dynamisk organisation, hvor du vil være med til at tegne fremtidens FUGMANN A/S. Virksomheden ligger i Valby, tæt på såvel motorveje som offentlig transport

Ansøgning
Send din ansøgning til adm. direktør Henrik Fugmann mrk. ”Økonomichef” på hf@fugmann.dk senest d. 6. januar 2017.