Brugernavn:

Password:

Har du glemt dit password?

Fremtidens installationer

Nytænkning indenfor el-installation giver mange muligheder for at anvende den nyeste teknologi.

Vi er trådt ind i en digitale tidsalder, hvor begreber som integreret kommunikation, intelligente installationer og den elektroniske motorvej har reelt og praktisk indhold.
  
Fordelene og mulighederne er mange: Intelligente installationer med central styring og overvågning af f.eks. lys, varme, alarmer, maskiner og klimaanlæg betyder lettere drift og langt lavere elforbrug både i virksomheden og i hjemmet.

Fugmann er specialiseret i designe og udføre intelligente IHC installationer, og kan som en markedets eneste virksomheder udføre komplet integration mellem B&O's systemer og IHC. Læs mere i nedenstående casestory.  

 

Download Fugmann IHC _ Bang og Olufsen Case

BO_Roedovre.pdf

Øget komfort med IHC

Vi har en række højt specialiserede teknikere indenfor intelligente IHC installationer.

IHC er Lauritz Knudsen svar på intelligente installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen. IHC er fremtidens el-installationener, der giver komfort og sikkerhed. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

Ønsker du mere komfort og sikkerhed med IHC så kontakt os.

Du kan læse mere om IHC på Lauritz Knudsens hjemmeside.

Den intelligente virksomhed med KNX

Fugmann har udført en lang række opgaver med intelligente installationer med anvendelse af KNX, EIB og LON systemer indenfor erhvervsbyggeri og infrastruktur, bl.a. i Metroen, og er KNX-certificeret.

Vi har lige udført en stor KNX-opgave i forbindelse med opførelsen af DEMKO's nye domicil Ballerup.

Ring til os hvis du vil høre mere.

 

Zensehome - fremtiden sidder i stikkontakten

Forestil dig et hjem, hvor stikkontakter og afbrydere kan styre alle lamper og ikke kun én. Forestil dig også, at du kan bede stikkontakten om at tænde og slukke for strømmen på et bestemt tidspunkt og forestil dig, at stikkontakten kan måle sit elforbrug og dermed bidrage til store besparelser - både på CO2-udslippet og på elregningen. Det lyder lidt som science fiction, men det er nu virkelighed. zensehome hedder systemet, der gør dine stikkontakter i stand til at kommunikere med hinanden.

zensehome er udviklet af et dansk firma af samme navn og vi forhandler og installerer systemet.

zensehome har - som de første nogensinde - formået at skabe stikkontakter, der kan kommunikere med hinanden via ledningsnettet. Dermed kan man nu få et intelligent strømbesparende styresystem til sit hus, uden der skal fræses i vægge, trækkes nye ledninger eller på anden måde bygges om.

zensehome er den enkle måde at renovere sig hus med intelligente installationer.

Læs mere på www.zensehome.dk eller download brochure.

Zensehome_brochure.pdf

Sidst opdateret:12.08.13
Aktuelle tilbud på IHC installationer

Her kan du læse mere om vores aktuelle tilbud på ekstra tryk og trådløse stikkontakter.