Brugernavn:

Password:

Har du glemt dit password?

Fugmann
03.05.12

75 år og Guldbryllup

 

D. 5. maj fylder el-installatør Erling Fugmann 75 år og kan samtidigt fejre guldbryllup med hustru Lise. Reception på dagen.

Lise & Erling Fugmann kan fejre guldbryllup 5. maj.

Lise & Erling Fugmann kan fejre guldbryllup 5. maj.

El-installatør Erling Fugmann, Valby fylder d. 5.maj 75 år.

Erling Fugmann har i gennem en årrække været en markant person indenfor el-installationsbranchen i København som leder af el-installationsfirmaet Fugmann i Valby.

Erling begyndte sin erhvervskarriere i 1961, hvor han kvittede sin universitetsuddannelse for at springe ud som selvstændig i kompagniskab med sin far Vilhelm Fugmann. Det viste sig at være en rigtig god idé, da firmaet hurtigt voksede til at blive et af hovedstadens største elinstallationsvirksomheder, og Erling kunne sammen med virksomheden fejre 50 års jubilæum sidste år.

Erling har stadig sin daglige gang i firmaet, når han ikke tilbringer tiden i sommerresidensen i Antibes i Sydfrankrig; men han har overladt roret i familievirksomheden til sønnen Henrik.

Samtidig med fødselsdagen kan Erling fejre guldbryllup med hustru Lise Fugmann, der sammen har to sønner og fire børnebørn.

Der afholdes reception i anledning af fødselsdag og guldbryllup lørdag d. 5. maj kl. 13-16 på privatadressen Antoinettevej 7 i Valby.

Sidst opdateret:12.08.13