FUGMANN samler vore stærke kompetencer indenfor intelligente installationer, teknik, brand og sikring i en fælles afdeling. Målet er i endnu højere grad at servicere kunder, der efterspørger avancerede tekniske løsninger på tværs af platforme.
FUGMANN har pr. 1. oktober samlet de tekniske kompetencer i en afdeling med navnet Teknik, Brand & Sikring.

FUGMANN er i forvejen stærke på teknisk avancerede løsninger, men ved at samle kræfterne i en afdeling er det målet at levere endnu mere komplette løsninger til kunder indenfor bygningsautomatik, overvågning og sikring.

– Der er et naturligt sammenfald i interesser mellem de kunder, der efterspørger brand og sikring på den ene side og dem, som går efter intelligente installationer og CTS på den anden. Krydsningen af de to afdelinger giver en rigtig god mulighed for at skabe synergi og få flere og bredere tekniske opgaver ind i virksomheden, siger direktør Henrik Fugmann.

Tekniske specialister

Elinstallationsvirksomheden, der er blandt Københavns førende, er specialiseret i såvel brandalarmering som adgangskontrol, tv-overvågning, intelligente installationer og CTS.

Vi står blandt andet bag det højavancerede brandalarmeringsanlæg på højhusbyggeriet Copenhagen Towers, har leveret intelligent overvågning og adgangskontrol til Royal Arena og leveret skræddersyet velfærdsteknologi til en række nyopførte københavnske plejecentre.

FUGMANN er certificeret TREND-partner og stærke på CTS, lige som vi er specialister i intelligente løsninger baseret på KNX.
Projektleder Jesper Højlund Hansen er ekspert på brand og har indtil nu haft ansvaret for FUGMANNs tekniske afdeling. Med sammenlægningen udvider han kompetencerne.

– Jeg har det rigtig fint med beslutningen og ser frem til nye udfordringer, siger han.

SONY DSC